bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

19 Mayıs İlçe Kaymakamı Yavuz Güner’e Veda Yemeği

GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Diyarbakır ili Bağlar ilçesine atanan 19 Mayıs ilçe Kaymakamı Yavuz Güner’e veda yemeği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Diyarbakır ili Bağlar ilçesine atanan 19 Mayıs ilçe Kaymakamı Yavuz Güner’e veda yemeği düzenlendi.

19 Mayıs ilçesinde 3 yılı aşkın süredir Kaymakamlık görevini yürüten Yavuz Güner’in veda yemeği programına daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve oda başkanları katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; “Son kararname ile Diyarbakır Bağlar ilçesine atanan ilçe Kaymakamımız Yavuz Güner Beyefendi için düzenlediğimiz veda programında, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve oda başkanları ile bir araya geldik. Bu vesile ile 3 yılı aşkın süreyle ilçemizde birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kaymakam Yavuz Güner’e bir tablo ve kalem hediye etti. 19 Mayıs Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek ve STK temsilcileri Kaymakam Güner’e plaket ve hediye takdiminde bulundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.