bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi

GENEL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Çimen Camii Kur’an Kursu'nda yaz boyunca eğitim gören öğrencilere törenle belgeleri verildi.Çimen Camii'nde düzenlenen programa İnegöl Müftüsü Bayram Canbey, Çimen Camii Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Çimen Camii Kur’an Kursu'nda yaz boyunca eğitim gören öğrencilere törenle belgeleri verildi.

Çimen Camii'nde düzenlenen programa İnegöl Müftüsü Bayram Canbey, Çimen Camii Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Gülenç ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Cami imamı Abdulcabbar Uzun, yaz kursuna katılan öğrenci sayısında artış olduğunu belirterek, "Yıllardan beri camimizde düzenlenen yaz Kur’an kurslarında 100 ila 120 arasında öğrenci bulunuyordu. Bu sene Kur'an kursumuzun açılması ile beraber 160 kayıtlı öğrenci ile yaz Kur’an kursuna başladık. Şu an kursun sonlarına gelmiş olmamızdan dolayı 100 öğrenciye kadar azaldık. 100 öğrenci ile de kursu bitiyoruz" dedi.

100 öğrenciye toplam 5 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye edildi.

Belge dağıtım töreninde İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Rabia Yılmaz adlı öğrenciye belgesini verdiği sırada, Mısır'da direnişin sembolü olan ‘Rabia’ selamını yaptı. Müftü Canbey’e Rabia isimli kız öğrenci de eşlik etti. Belge dağıtım töreni öğrencilerin ‘Sevdim seni mabuduma’ isimli ilahiyi seslendirmesi ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.