bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yağlı Tohumlar Fark Ödemesi Tarihleri Uzatıldı

GENEL

Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yağlı tohumlu bitkiler, hububat ve baklagil fark ödemesi için başvuruların 2 Eylül 2013 tarihinde sona ereceğini açıkladı.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 yılı ürünü...

Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yağlı tohumlu bitkiler, hububat ve baklagil fark ödemesi için başvuruların 2 Eylül 2013 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 yılı ürünü yağlı tohumlu bitkiler, hububat ve baklagil fark ödemesi desteğinin son başvuru tarihini uzattı. Fark ödemesi desteğinden yararlanmak isteyen üreticiler 2 Eylül tarihine kadar başvuru yapabilecek. Konu hakkında açıklama yapan Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, ”Kütlü pamuk (yurt içerisinde üretilen sertifikalı tohumları kullananlar), yağlık ayçiçeği, soya fasulyesi, kanola, aspir, dane mısır, buğday, arpa, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, kuru fasulye, nohut ve mercimek ürünlerinde fark ödemesi desteğine başvurmakta geç kalan üreticilerimizin mağdur olmaması için, ilgili başvuru evraklarıyla birlikte Eylül 2013 tarihine kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.