bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Osman Kaymak; Karantina’daki Vatandaşları Ziyaret Etti

GENEL

Samsun Valisi Osman Kaymak; Almanya ve Ürdün'den gelerek gözlem alınan vatandaşlarımızı kaldıkları yurtta ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak; Almanya ve Ürdün'den gelerek gözlem alınan vatandaşlarımızı kaldıkları yurtta ziyaret etti.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Almanya ve Ürdün'den gelerek ilimizde gözlem alınan vatandaşlarımızı kaldıkları yurtta ziyaret eden Valimiz Sayın Osman Kaymak, vatandaşlarımızın sağlık ve bakım konularıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Valimiz Sayın Osman Kaymak, 'Devletimiz, koronavirüs nedeniyle yurtdışından vatanına dönmek isteyen vatandaşlarımızı getirerek, burada 14 gün boyunca gözlem altına aldı.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılandığını yerinde gördük. İhtiyaçların karşılanmasında emeği geçen Gençlik ve Spor, Sağlık, AFAD Müdürlüğümüze, Kızılaya ve tüm kurumlarımıza teşekkür ederim. Vatandaşlarımızı inşallah sağlıklı bir şekilde memleketlerine uğurlayacağız.' dedi.

Devletimizden başka devlet, bayrağımızdan başka bayrak yok diyerek, vatandaşlarımızdan dualarını eksik etmemelerini isteyen Valimiz Sayın Osman Kaymak, ayrıca Abdurrahman Sezgin ve Hatice Taş'ın doğum gününü görüntülü konuşarak kutladı ve sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diledi.” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.