bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tunceli Üst Geçit İle Tanıştı

GENEL

Tunceli'de, ilk defa Atatürk Mahallesi'nde üst geçit yapıldı. Üst geçit üzerinde açıklamalarda bulunan Vali Hakan yusuf Güner, daimi barış temennisinde bulundu.Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, beraberinde Vali yardımcıları Ali Güldoğan,...

Tunceli'de, ilk defa Atatürk Mahallesi'nde üst geçit yapıldı. Üst geçit üzerinde açıklamalarda bulunan Vali Hakan yusuf Güner, daimi barış temennisinde bulundu.

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, beraberinde Vali yardımcıları Ali Güldoğan, Eşref Yonsuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, Sağlık Müdürü Yusuf Kenan Aydın, Karayolları 83. Şube Şefi Aydoğan Ergün yapımı tamamlanmak üzere olan 150 yatak kapasiteli Tunceli Devlet Hastanesi'nde ve hastaneyi ana yola bağlayan kavşak ve yolda incelemelerde bulundu. Daha sonra şehir merkezinde yeni yapılan 14 kilometrelik yolun refüjüne fidan diken Vali Güner, karayolları tarafından Atatürk Mahallesi'nde yapılan şehrin ilk üst geçidini basın mensuplarına tanıttı. Huzur ve sükunun olması halinde vatandaşa daha çok hizmet sunma fırsatı bulduklarını kaydeden Vali Güner, şehrin bir şantiye ortamına dönüştüğünü dile getirerek, "İnanıyorum ki bu doğa harikası bir yer olan Tunceli, yapılan hizmet ve çalışmalarla hak ettiği yeri bulacak. Sağlık, ulaştırma ve turizm alanında çalışmalar yapmamız gerekiyor. Çünkü bu ilin tarihi bakir doğası dillere destan. Bunu kıymetli bir değer ve hazine gibi insanlığa sunacağız" dedi.

Bölgede başlayan huzur ortamının devam etmesi temenniside bulunan Vali Güner, "Bölgemizde huzurun, sükunun, barışın, kardeşliğin hakim olmasını bayram arefesinde, bu ilk üstgeçit üzerinde didiliyorum. Sevginin dilini konuşşunlar diyorum. İnsani yaşat ki devlet yaşasın diyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.