bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Bayram Mesajı

GENEL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bayramlar, kardeşliğin kucaklaşmanın sevinciyle anlam kazanır” dedi.Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların nefret ve hırs...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bayramlar, kardeşliğin kucaklaşmanın sevinciyle anlam kazanır” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların nefret ve hırs duygularından arınarak kardeşliğin, kucaklaşmanın yaşanması yolunda en önemli mesaj olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Mübarek Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayram günleri, sevince, umuda ve kardeşliğe dair duygularımızı büyüten, inancımızın en özel günlerindendir. Bayramlar dayanışma ve kucaklaşma ile anlam kazanır. Saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerler, İslam dininin de temelini oluşturur. Sevgi ve huzuru ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Başta aile büyüklerimiz olmak üzere tüm akraba, eş ve dostlarımızı, öksüz ve yetimlerimizi bu özel günlerde her zamankinden daha fazla hatırlamalıyız. Türk özel sektörü adına büyük milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.