bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tbmm Başkanlık Divanı Üyesi Ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel:

GENEL

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Türkiye’nin Gezi Parkı olaylarının ekonomiye ve kardeşliğe zarar verdiğini belirterek, “Herkes aklını başına alacak ve ‘biz ne yapıyoruz’ diye soracak” dedi.TBMM Başkanlık...

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Türkiye’nin Gezi Parkı olaylarının ekonomiye ve kardeşliğe zarar verdiğini belirterek, “Herkes aklını başına alacak ve ‘biz ne yapıyoruz’ diye soracak” dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu dönem içinde Çarşamba Koordinatörlüğü yaptığı ve Çarşamba’yı çok iyi tanıdığını dile getiren TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, “Ülkemiz siyasetin çok yoğun olduğu bir dönemden geçiyor. Çeşitli güçlerin ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları bir gezi olayı var hepiniz biliyorsunuz. Bundan kaynaklı bizlerde çok yoğun günler geçirdik. Bu sürecin ekonomimize ve kardeşliğimize verdiği zararı hepiniz gördünüz. Herkes aklını başına alacak ve ‘biz ne yapıyoruz’ diye soracak. Bu ülkenin 10 yıl içinde elde ettiği kazanımların, ekonomik gücün iki eylemle bitemeyeceğini herkes gördü. Geçtiğimiz günlerde yazdığım bir tweet ile de ifade etmeye çalıştım, yani ‘edebi gereği millet gerekli cevabı sandıkta vermek için bekliyor’ diye yazdım. Yoksa milletin vereceği çok cevap var ama milletimiz cevabını sandığa saklıyor” dedi.

Tarım ile ilgili olarak geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını ifade eden Yüksel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in bütün bürokratları ile birlikte bölgelerde toplantılar yapacağını ve çiftçilerin sorunlarını dinleyeceğini ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.