bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tarihi Eşrefoğlu Camii'nde Sakal-ı Şerif Ziyareti

GENEL

Konya’nın Beyşehir ilçesinde tarihi Eşrefoğlu Camii’nde Ramazan ayının son günlerinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i yakından görmek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan’ın tarihi...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde tarihi Eşrefoğlu Camii’nde Ramazan ayının son günlerinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i yakından görmek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan’ın tarihi mekanda cemaate yönelik olarak yaptığı konuşmanın ardından Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif’i görmek için önce erkekler, ardından kadınlar sıraya girdi. Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif’i daha yakından görme imkanı bulan vatandaşlardan bazılarının duygusal anlar yaşadığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Bazı vatandaşların da cep telefonu ile ziyaretten görüntü alması dikkat çekti.

Sakal-ı Şerif’i gördükten sonra vatandaşlar Eşrefoğlu Ailesi'nin türbesini ziyaret ederek, dualar etti. Camiye gelen bazı yabancı turistler de, Sakal-ı Şerif ziyareti gerçekleştirmek için sıraya giren vatandaşları meraklı bakışlarla izledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.