bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sürücülere Önce Uyarı Sonra Bayram Şekeri

GENEL

Edirne Emniyeti Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi sürücüleri trafik konusunda uyardı sonra bayram şekeri ve kolonya ikram etti.Bayram tatili nedeniyle yollara çıkan sürücülere, Edirne Emniyeti Trafik Tescil...

Edirne Emniyeti Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi sürücüleri trafik konusunda uyardı sonra bayram şekeri ve kolonya ikram etti.

Bayram tatili nedeniyle yollara çıkan sürücülere, Edirne Emniyeti Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazalara karşı kurallara uymaları, emniyet kemeri takmaları yönünde uyarılarda bulundu. Edirne Emniyeti Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Alpay Erdem, sürücülerin bayram tatilinde huzurlu bir yolculuk yapabilmeleri nedeniyle uyarılarda bulunduklarını kaydederek, bayram süresince denetimlerini devam ettireceğini ifade etti. Sürücülerin hız kurallarına uymalarını, emniyet kemerini takmaları yönünde uyardıklarını ifade eden Alpay, "Uzun yolda, uzun süre araç kullanmamalarını istiyoruz. Sürücülerimizi kurallara uymaları konusunda uyararak, bayram şekeri ikram ediyoruz ve bayramlarını kutluyoruz” dedi.

Sürücüler de bu uygulamalardan memnun olduklarını kaydetti. Gurbetçiler ise hiçbir ülke de böyle bir uygulama ile karşılaşmadıklarını belirterek uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.