bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şuhut İlçe Emniyet Müdürünün Tayin Olayı

GENEL

Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci’nin, ‘milletvekili ile tartıştığı’ için merkeze çekildiği iddialarının asılsız olduğunu dile getirerek “Semerci’nin ataması...

Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci’nin, ‘milletvekili ile tartıştığı’ için merkeze çekildiği iddialarının asılsız olduğunu dile getirerek “Semerci’nin ataması rutin bir atamadır, konunun Milletvekili Halil Ürün ya da bir başkasıyla alakası yoktur” dedi.

Şuhut ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci’nin geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçede verdiği iftar yemeğinde park yeri nedeniyle AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile tartıştığı, daha sonrada tayininin çıkarıldığı iddia edilmişti. Yerel ve ulusal basında yer alan bu iddiaların asılsız olduğunu gerçeği yansıtmadığını kaydeden AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur, konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci'nin merkeze çekilmesiyle ilgili teşkilatımızın ve Milletvekilimiz Halil Ürün'ün hiçbir ilgisi ve konuyla bağlantısı yoktur. Konuyla ilgili gerek yerel basında gerekse ulusal basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamakla beraber kulaktan duyma bilgilerle yerel ve ulusal basına servis edilen haberlerdir.”

Başkan Uğur, ilgili atamanın Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun tasarrufunda kent genelinde yapılan rutin emniyet atamalarından ibaret olduğunu belirterek “Teşkilatımızın atamadan 2 gün sonra haberi olmuştur. Bunun rutin bir atama olduğu gün gibi apaçık ortadır. Bazı basın çevreleri olayı her zaman olduğu gibi çarpıtarak konuyu farklı yerlere çekme çabası içerisindedir” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.