bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Rus Turistlerin Yedikleri Yemekten Zehirlendikleri İddiası

GENEL

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde tatil yapan Rus turistler yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, Beldibi bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan bir grup Rus turist bulantı, kusma...

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde tatil yapan Rus turistler yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Beldibi bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan bir grup Rus turist bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle otel doktoruna başvurdu. Otel yönetimi tarafından Kemer’deki özel bir hastaneye sevk edildi. İddiaya göre, olayı duyan oteldeki diğer Rus turistlerde kendilerinin de zehirlendiklerini ileri sürerek otel doktoruna başvurdu. Kemer ve Antalya’daki özel hastanelere kaldırılan yaklaşık 100 turist Rus turistin tedavilerinin ardından zehirlenmedikleri belirlenirken tatillerine devam etti.

Öte yandan, ilk etapta bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye kaldırılan Rus turistlerin gün içinde otel dışında tura çıktıkları ve burada yedikleri yemekten zehirlenmiş olabilecekleri ileri sürüldü. Otelde konaklayan Türk ve diğer turistlerin etkilenmediği belirtildi.

Konuyla ilgili Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin gerekli incelemeyi başlattığı belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.