bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ramazan’ın İlk Cuması Eyüp Sultan Camii Doldu Taştı

GENEL

Ramazan ayının ilk cuma gününde camiler dolup taştı.İstanbul’un önemli camilerinin başında gelen Eyüp Sultan Camii her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ilk cumasında vatandaşlarla doldu. Camiye saatler önce gelen vatandaşlar...

Ramazan ayının ilk cuma gününde camiler dolup taştı.

İstanbul’un önemli camilerinin başında gelen Eyüp Sultan Camii her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ilk cumasında vatandaşlarla doldu. Camiye saatler önce gelen vatandaşlar camiye sığmayınca avluda namaz kıldı. Dışarıda namaz kılan cemaatin üzerine serinletmek için gül suyu püskürtüldü.

Cuma namazını kılan Feyzullah Demir, “Ramazan ayının ilk cuması Müslüman alemine mübarek olsun. Eyüp Sultan’da namaz kılmak daha da bir başka coşku. İnsanların içleri kıpır kıpır. İnşallah peygamber sancağı altında hep beraber toplanır bu insanlar” diye konuştu.

Bir başka vatandaş ise, “Allah rızası için bu gün Cuma namazını kılmak nasip oldu. Müslüman kardeşlerimizin mübarek ayını canı gönülden tebrik ederim. Hayırlara vesile olur inşallah. Almanya’dan geldim, duygulandım” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.