bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ramazan Ağaçların Altında Geçiyor

GENEL

İzmir’de, termometreler yaklaşık 40 dereceyi gösterirken Ramazan ayının ilk gününde sıcak havaya alışkın olmayanlar ve sıcaktan bunalanlar ağaç gölgelerinde serinlemeye çalıştı.İzmir’de sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor....

İzmir’de, termometreler yaklaşık 40 dereceyi gösterirken Ramazan ayının ilk gününde sıcak havaya alışkın olmayanlar ve sıcaktan bunalanlar ağaç gölgelerinde serinlemeye çalıştı.

İzmir’de sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Termometrelerin 40 derece sıcaklığı gösterdiği İzmir'de vatandaşlar denizlere akın ederken şehirde kalıp dışarı çıkmak zorunda olanlar ağaç altlarında serinlemeyi tercih ediyor. Ağaç gölgesinde serinleyen vatandaşlar Ramazan olmasından dolayı çok fazla enerji harcayamadıklarını, havanın çok sıcak olduğunu ve dışarıda gezmek yerine ağaçların altında oturarak serinlediklerini söyledi.

Ramazan’ın 1. gününde boşalan sokakları turistler dolduruyor. Kafile olarak gelen turistler sokaklarda kalabalık olmamasından dolayı rahatça şehri gezebiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.