bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Pyd Karakolu Böyle Vuruldu

GENEL

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da devam eden çatışmalar, şiddeti İHA kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. PYD kontrolündeki bir bina El Nusra tarafından vurulurken, hedef alınan binalardan...

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn’da devam eden çatışmalar, şiddeti İHA kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. PYD kontrolündeki bir bina El Nusra tarafından vurulurken, hedef alınan binalardan seken kurşunlar Ceylanpınar’da büyük tehlike oluşturdu.

Sabah saatlerinde şiddetini kesen çatışmalar, öğleden sonra yeniden hız kazandı. Özellikle PYD kuvvetlerinin kontrolündeki kapı karakolu, öğleden sonra El Nusra’nın en önemli hedefi oldu. Doçka silahlarla yapılan saldırılar saniye saniye kaydedilirken, PYD kuvvetlerinin havan ve roketlerle misillemede bulunduğu gözlendi.

Sınırda bulunması ve stratejik önem taşıması dolayısıyla El Nusra’nın ele geçirmeye çalıştığı kapı karakolundaki çatışmalar şiddetini artırarak devam ediyor. Bu arada saldırılar esnasında düşen bir bombadan sıçrayan şarapnellerden bir kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Öte yandan hedef alınan binadan seken kurşunlar Ceylanpınar halkı içinde büyük tehdit oluşturuyor. Binayı aşan mermilerin pek çoğu ilçedeki binalara isabet ederken, yolda yürürken bile can güvenliği riski taşıyan Ceylanpınar halkının tepkisi de her geçen gün artıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.