bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Özgür-der Antalya Temsilciliği Simit, Su Ve Hurma İle İftar Açtı

GENEL

Antalya Muratpaşa Camisi önünde toplanan Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) Antalya Temsilcileri ‘Suriye ve Mısır Direnişleri ile Dayanışma İftarı’ başlığı altında simit, su ve hurma ile iftar açtı.İftar öncesinde...

Antalya Muratpaşa Camisi önünde toplanan Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) Antalya Temsilcileri ‘Suriye ve Mısır Direnişleri ile Dayanışma İftarı’ başlığı altında simit, su ve hurma ile iftar açtı.

İftar öncesinde yapılan basın açıklamasına AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de katıldı. Özgür-Der Antalya Temsilciliği adına açıklama yapan Mehmet Yıldırım, Suriye ve Mısır’daki mazlum insanların yanında olduklarını göstermek için bir iftar düzenlediklerini belirtti. Suriye’de 3 yıldır Baas diktatörlüğüne karşı mücadeleye devam edildiğini ve geri adım atmadıklarını söyleyen Yıldırım, “İslam ümmeti, Müslümanlar bir kez daha Kahire’de, İskenderiye’de, Şam-ı Şerif’de, Halep ve Hama’da eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık, fedakarlık destanları yazıyor. Bizler ‘Mısır ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu’ olarak bugün burada direnen ümmetimizle birlikte olduğumuzu, Mısır ve Suriye’de direnen, bütün ümmete onur ve şeref dersi veren kardeşlerimizi desteklediğimizi, onları selamladığımızı dünyaya haykırmak için toplandık” dedi.

Basın açıklamasının ardından ezan okundu. Daha sonra cami önüne toplanan kalabalık simit, su ve hurma ile iftar açtı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.