bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Omü Öğrencileri Odtü İçin Fidan Dikti

GENEL

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerine destek vermek için yürüyüş yapıp, kampüs içerisine fidan dikti.OMÜ Mühendislik Fakültesi önünde toplanan öğrenciler, ellerindeki pankart...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerine destek vermek için yürüyüş yapıp, kampüs içerisine fidan dikti.

OMÜ Mühendislik Fakültesi önünde toplanan öğrenciler, ellerindeki pankart ve fidanlarla Fen Edebiyat Fakültesi önüne gelerek burada bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi 1. Sınıf Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Süha Erkundu, “ODTÜ, tüm üniversitelerin vicdanıdır. ODTÜ’de sökülen her fidan bütün üniversitelerin umuduna saldırıdır. Sökülen her fidan için direneceğiz. Sökülen her fidanın hesabını tek tek soracağız. Tüm Türkiye’de ODTÜ için direneceğiz. ODTÜ umudu dikti, umudun ormanını tüm Türkiye’de yeşerteceğiz” dedi.

Basın açıklamasının ardından öğrenciler temsili fidan dikme olarak Fen Edebiyat Fakültesi bahçesine 6 tane çam fidanı dikti. Öğrenciler diktikleri fidanların etrafına su döktükten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.