bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ömer Dinçer, Esenyurtlu Vatandaşlarla Gönül Sofrası'nda Buluştu

GENEL

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Esenyurtlu vatandaşlarla ‘Gönül Sofrası’nda buluştu.Esenyurt Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer...

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Esenyurtlu vatandaşlarla ‘Gönül Sofrası’nda buluştu.

Esenyurt Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına, eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında yemek sonrası bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, birlik ve beraberliği bozmaya çabalayanlara itibar edilmemesine değindi.

Dinçer, vatandaşlarla kendisini bir araya getirmesine vesile olan Esenyurt Belediyesi’ne, belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer’e teşekkür etti.

RAMAZAN AKŞAMINDA ÇAY SOHBETİ

Sokak iftarının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer ve beraberindeki heyet, Esenyurt Belediyesi Ramazan etkinlik alanına geçerek, burada gerçekleştirilen faaliyetleri yakından görme fırsatı buldu. Eski bakan Ömer Dinçer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gaziler Parkı’nda vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.