bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kemeraltı Çarşısı’nda Bayram Heyecanı

GENEL

Tarihi Kemeraltı Çarşısı, Ramazan Bayramı alışverişi nedeniyle hareketlenirken, İzmirliler bayram heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.Ramazan Bayramı öncesinde tüm İzmirliler, şimdiden bayram heyecanı yaşamaya başladı. Tarihi Kemeraltı...

Tarihi Kemeraltı Çarşısı, Ramazan Bayramı alışverişi nedeniyle hareketlenirken, İzmirliler bayram heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.

Ramazan Bayramı öncesinde tüm İzmirliler, şimdiden bayram heyecanı yaşamaya başladı. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yoğun bir bayram alışverişi yapan İzmirlilerin ilgisinden memnun olan esnafta, satışlarının artarak devam ettiğini belirterek, "Büyük alışveriş merkezlerinden insanlarımız sıkıldı. Artık Kemeraltı'na yöneliyor. Kemeraltı çorabından takım elbisesine, kahvesinden şekerine kadar her türlü ihtiyacın karşılanabileceği dünyanın en büyük açık alışveriş merkezi konumunda bulunuyor. Biz, Kemeraltı esnafı olarak tüm İzmirlileri çarşımıza bekliyoruz" dedi.

Bayramlık alışverişlerinde en uygun fiyatların Kemeraltı'nda bulunduğunu belirten bir esnaf, "Çarşımızda herkesin kesesine uygun ürünler bulunuyor. Bayramın son gününde ilginin daha da artacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.