bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kartal Belediyesi Mezarlıklara Ücretsiz Otobüs Hizmeti Verecek

GENEL

Kartal Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyenler için mezarlıklara ücretsiz otobüs hizmeti veriyor.Kartal Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen Kartallılar...

Kartal Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyenler için mezarlıklara ücretsiz otobüs hizmeti veriyor.

Kartal Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen Kartallılar için mezarlıklara ücretsiz otobüs hizmeti veriyor. Arefe günü ile bayramın 1. ve 2. günleri, Kartal Meydanı’nda saat 10.00 - 17.00 arasında saat başlarında hareket edecek otobüsler vatandaşları, Ortadağ, Yeni Şıhlı, Kurtköy, Yakacık ve Soğanlık Mezarlıklarına ücretsiz ulaştıracak. Yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlar, yine aynı otobüslerle Kartal Meydanı’na geri dönebilecek.

Öte yandan Kartal Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yakınlarının mezarlarını sorunsuz ziyaret edebilmeleri için mezarlıklarda gereken önlemleri almak üzere hazır bulunacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.