bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Jandarma Trafik Timlerinden Sürücüleri Bayram Şekeri

GENEL

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma timleri, sürücülere şeker ikram ederek bayramını kutlarken, trafik kurallarına uymaları konusunda da uyardı.Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, 15 İlçe Jandarma Komutanlığı...

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma timleri, sürücülere şeker ikram ederek bayramını kutlarken, trafik kurallarına uymaları konusunda da uyardı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, 15 İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli toplam 16 Jandarma Trafik Timi, yollarda kontrol uygulaması yaptı. Bayan astsubayların da katıldığı uygulamada sürücülere şeker ikram ederek bayramlarını kutlayan jandarma timleri, arife gününden başlayarak Ramazan Bayramı tatili süresince karayollarında seyir halinde olan sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine uymaları hususlarında tavsiye ve uyarılarda bulundu.

Adana’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca Jandarma sorumluluk bölgesinde 165 Jandarma Asayiş Devriyesi görevi ve 51 ayrı noktada 308 Jandarma Trafik uygulaması ile emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları hizmetinin sağlanacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.