bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İstanbul’da Deprem Paniği

GENEL

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen 5.3 büyüklüğündeki deprem, paniğe neden oldu.Merkez üssü Marmara Denizi olan 5.3 büyüklüğündeki deprem İstanbul’da paniğe neden oldu. Depremi duyan bazı...

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen 5.3 büyüklüğündeki deprem, paniğe neden oldu.

Merkez üssü Marmara Denizi olan 5.3 büyüklüğündeki deprem İstanbul’da paniğe neden oldu. Depremi duyan bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, deprem haberini alan bazı vatandaşlar ise telefonla yakınlarını aradı. Depremi çalışırken duyduğunu söyleyen Bayram Yıldız, “Depremi duyduk, baya şiddetli sarsıntı oldu. İçeride çalışıyorduk, müşteriler vardı, dışarıya kaçacak zaman olmadı. Bayağı şiddetliydi” dedi.

Sarsıntı sonrası müşterilerle birlikte dışarı kaçtıklarını ifade eden Cenap Çelen ise, “Saat 08.30 sıralarında ani bir sarsıntı oldu. Fazla yoğun değildi ama sarsıldık. Bir anda dışarı kaçtık. Korktuk, olası bir büyük İstanbul depremini bekliyoruz. Tabi bu küçük sarsıntı da insanı etkiliyor. Müşteriler vardı bir anda çıktık, sonra baktık devam etmiyor geri girdik” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.