bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hüseyin Çapkın Taksim’de Polis Memurlarını Ziyaret Etti

GENEL

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle meydanda görev yapan polis memurlarını ziyaret etti. Ziyaretinden önce kendisini bekleyen bazı polislerin yanına giden Çapkın, şefkatle polislerin yanağını okşadı...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle meydanda görev yapan polis memurlarını ziyaret etti. Ziyaretinden önce kendisini bekleyen bazı polislerin yanına giden Çapkın, şefkatle polislerin yanağını okşadı ve bir süre sohbet etti.

Taksim Meydanında görevli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri ziyaret eden Çapkın daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Çapkın, “Ben sık sık buraya geliyorum. Arkadaşlarımız yasaların uygulanması ile ilgili önemli bir görev yapıyorlar. Polis memurundan bizlere kadar öyle bir görev yapıyoruz. Onlarla sohbet ettik. Birlikte olduk, konuştuk” dedi.

Gezi Parkı’nın ne zaman açılacağına dair soru üzerine Çapkın, “Tarih plan belli değil, normale dönecek. Gördüğünüz gibi yasaları çiğnemeyen insanımız olduğu sürece normale dönecek. Ama yasalar çiğneniyorsa, miting meydanı haline döndürülmeye çalışılıyorsa tabiî ki müdahale olur. Gezi Parkı da bu kapsama dahil. Gezi Parkı tabiî ki açılacak” diye konuştu.

Görevli polis sayısında bir değişimin olup olmayacağı sorulan Hüseyin Çapkın, “Tabiî ki her şey normale dönecek. Yasaları çiğnemeyecek insanlarımız olduğu müddetçe her şey normale dönecek. Yasal sınırlar zorlandığı sürece biz burada olacağız” dedi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından son kez polisleri selamlayarak buradan ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.