bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

‘hiç Bir Çocuk Geri Planda Kalmasın’

GENEL

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya’da gerçekleştirilen ‘Hiçbir Çocuk Geri Planda Kalmasın Festivali’ne katıldı.Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya’nın...

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya’da gerçekleştirilen ‘Hiçbir Çocuk Geri Planda Kalmasın Festivali’ne katıldı.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya’nın Hamm Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Hiçbir Çocuk Geri Planda Kalmasın Festivali’ne katıldı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya giden Atasoy, festivalde Almanya Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Bayan UteSchafer ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu. Hamm şehrinde düzenlenen festivalde, farklı milletlerden ve farklı ırklardan bir araya gelmiş çocukların istek ve arzularını yerine getirmek üzere düzenlenen ve hiçbir çocuğun geri planda kalmamasını amaçlayan festivalde, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da bir konuşma yaptı.

Konuşmasında çocukların geleceğin teminatı olduğuna vurgu yapan Atasoy, Türkiye’de de böyle bir projeyi hayata geçirmek için çalışma yapacaklarını ifade etti. Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Hans Thomas Peterman, Başkan Atasoy’a festivale katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Başkan Atasoy’a, Almanya ziyaretinde Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Meral Ercan eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.