bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hem Tatil Hem Dil Eğitimi

GENEL

Konak Belediyesi, gezilere katılan öğrencilere, derslerine ve gelişimlerine destek olmak amacıyla çeşitli eğitimler vermeye başladı. Tatilini Ege sahillerinde geçirme fırsatı yakalayan öğrencilere, konusunda uzman Konak Belediye çalışanları...

Konak Belediyesi, gezilere katılan öğrencilere, derslerine ve gelişimlerine destek olmak amacıyla çeşitli eğitimler vermeye başladı. Tatilini Ege sahillerinde geçirme fırsatı yakalayan öğrencilere, konusunda uzman Konak Belediye çalışanları tarafından İngilizce ve gitar kurslarının yanı sıra psikolojik destek seminerleri veriliyor.

Çocukların eğitimine yapılan her katkının geleceğe bir yatırım olduğunu vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, şöyle konuştu: “Yaz tatilinde olan çocuklarımızı en iyi şekilde ağırladığımız gezilerimiz sırasında, onlara destek amacıyla düzenlediğimiz eğitim çalışmalarıyla, ilköğretim çağındaki öğrencilerin hem derslerine hem de sosyal hayatlarına yardımcı oluyoruz. Sahilde verilen eğitimlerden duydukları mutluluğu çocukların yüzlerinden de okuyabilirsiniz.”

İlkokul çağındaki miniklere eğlenceli oyunlar eşliğinde İngilizce derslerinin ardından nota bilgisi ile gitar eğitimi veriliyor. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere gelecek kaygısı, sınav stresi gibi sorunların üstesinden gelebilmeleri için psikolojik destek seminerleri düzenleniyor. Uygulama sezon sonuna kadar devam edecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.