bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Hastaların Sporcu Tepkisi

GENEL

Ordu'nun Fatsa ilçesinde özel bir hastane polikliniğinde sıra bekleyen hastaların yerine, rutin bir taramadan geçirilmesi gereken futbolcuların alınması tepkilere yol açtı. Hastalar, "Biz buraya paramızla rezil olmaya gelmedik" diyerek başka...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde özel bir hastane polikliniğinde sıra bekleyen hastaların yerine, rutin bir taramadan geçirilmesi gereken futbolcuların alınması tepkilere yol açtı. Hastalar, "Biz buraya paramızla rezil olmaya gelmedik" diyerek başka hastaneye gitti.

Fatsa'da özel bir hastanede muayene olmak için sıra bekleyen hastaların yerine, rutin bir taramadan geçirilmesi gereken futbolcuların alınması tepkiye neden oldu. Kalp krizi geçirdiğini ve durumunun acil olduğunu söyleyen bir hasta, "Bir yetkili bekliyorum, kağıtları fırlatıp, daha gelmeyeceğim demek için" şeklinde olaya tepki gösterdi.

Bu arada konuyla ilgili bilgilendirilen hastanenin başhekimi, basın mensuplarına tepki gösterdi. Burada bir çekim yaparken "izin alacaksınız" şeklinde tepki gösteren Başhekim Çetin Karadağ, basın mensuplarının "Ortada olumsuz bir durum varsa da mı ?" sorusuna "evet" diye cevap verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.