bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gökçeada’da Deprem

GENEL

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem, bölgede de hissedildi. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, ilçe merkezi ve köylerde herhangi bir hasar olmadığını söyledi.Merkez üssü Gökçeada olan 5,3 büyüklüğündeki...

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem, bölgede de hissedildi. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, ilçe merkezi ve köylerde herhangi bir hasar olmadığını söyledi.

Merkez üssü Gökçeada olan 5,3 büyüklüğündeki deprem, başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Küçük çaplı paniğe neden olan deprem, Gökçeada’da herhangi bir hasara neden olmadı. Tatil amaçlı adaya gelen vatandaşlar, sarsıntının ardından herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını, hayatın normale döndüğünü söyledi. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, depremin herhangi bir hasara yol açmadığını söyledi. Atalay, “Merkez üssü Kaleköy açıkları. Çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı. Köylerde de yok. Ciddi bir sarsıntı hissedildi. Çünkü yüzeye yakındı. Ama bir sıkıntı olmaması bizi mutlu etti” dedi.

Gökçeada’da 5,3’lük depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi. Saat 09.28’de yaşanan 4.0’lık sarsıntı, çevreden de hissedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.