bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gezi Parkı Yeniden Açıldı

GENEL

15 Haziran’dan bu yana halka kapalı olan Taksim Gezi Parkı, çalışmaların ardından yeniden açıldı.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Fatih...

15 Haziran’dan bu yana halka kapalı olan Taksim Gezi Parkı, çalışmaların ardından yeniden açıldı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Gezi Parkı’na geldi. Gezi Parkı’nda dolaşan Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Mutlu, incelemelerini tamamladıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Son düzenlemeleri yerinde gördüklerini belirten Mutlu, parkın artık İstanbullulara açık olduğunu söyledi. Mutlu, “Parklar halk içindir, 14 milyon İstanbullunun istifası içindir. Parkımız açıktır. İstanbullulara hayırlı olsun. İstanbul’a ait parkın İstanbullularla buluşma vaktidir” diye konuştu.

Vali Mutlu, Gezi Parkı’na iftar çadırı kurulacağı yönündeki iddiaları ise yalanladı. Konuyla ilgili spekülasyon yapıldığını belirten Vali Hüseyin Avni Mutlu, “Belediyenin böyle bir çadır kurma şeklinde faaliyeti söz konusu değil. Çadır kurma söz konusu olamaz. Beyoğlu Belediyesi’nin burada yaptığı bir Ramazan ayı etkinliği var. Sadece iftar saatlerinde belli bir müddet yapılacak etkinlik olacak. Ama bu çadır kurma ve çadırda Ramazan etkinlikleri yapma gibi bir faaliyet olmayacak. Bütün gün boyunca yine halkımız parkı kullanacak” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.