bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Genç İş Adamı Kerem Göğüş, Başarısının Sırrını Üniversite Öğrencileriyle Paylaştı

GENEL

Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi'nin davetlisi olarak katıldığı panelde öğrencilerle bir arayan gelen genç iş adamı Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, başarısının sırrını gençlerle paylaştı.Samsun On Dokuz...

Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi'nin davetlisi olarak katıldığı panelde öğrencilerle bir arayan gelen genç iş adamı Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, başarısının sırrını gençlerle paylaştı.

Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Gençlik Kulübü, bu yıl ilk etkinliğini 'En Başarılı Genç İş Adamı' Kerem Göğüş'ü ağırlayarak gerçekleştirdi. Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen söyleşide; üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, “Her şeyden önemlisi başardığınız her şeyi arkada bırakın ve yeni başarılara doğru yol alın” dedi. “Başarının Hikayesi” başlıklı söyleşiye; Gençlik Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metin Eker, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

GENÇ İŞ ADAMI SEMPATİK TAVIRLARIYLA İLGİ GÖRDÜ

Konferansta üniversite öğrencilerden büyük ilgi gören genç iş adamı Kerem Göğüş, kısa bir süre önce yine burada olduğunu ve buradaki öğrencilerin tüm Türkiye’yi ne kadar yakından izlediklerini gördüğünü söyledi. Göğüş, tekrar davet edildiği için çok mutlu ve çok heyecanlı olduğunun altını çizdi.

"ÖĞRENCİYKEN İŞ HAYATINA ATILMAK İSTEDİM"

Panelde öğrencilik yıllarından bahseden genç iş adamı Kerem Göğüs, "Öğrenciyken ben de iş hayatına atılmak istedim. Günümüz dünyasında sürekli kendimizi geliştirip yeniliyoruz. Üniversite, hayatımız için çok önemli ve yararlı. Daha çok kendinizi iş hayatı düzenine alıştırmanız gerekiyor” diye konuştu.

KEREM GÖĞÜŞ, HAYATININ KIRILMA NOKTALARINI DA ANLATTI

İş hayatına nasıl girdiğini başarılı genç iş adamı Göğüş, “Ben iş hayatına üniversitedeyken girdim. Bu benim için önemli bir yol ayrımı, hayatımın kırılma noktasıydı. İş hayatına atıldıktan sonra iş hayatının zorluklarını öğrenmek, ikinci bir kırılma noktası oldu. İş hayatında farklı kültürlerden farklı insanlarla karşılaşmaya başlıyorsunuz. Bütün bu insanları anlamaya çalışmak gerekiyor. Bunu başardığınız an her şey daha da kolaylaşıyor. Üçüncü kırılma noktası da seçtiğiniz sektör oluyor” dedi.

GÖĞÜŞ’TEN GENÇLERE ALTIN TAVSİYELER

Gençlere tavsiyelerde de bulunan iş adamı Göğüş, “Ne yapmak istediğiniz çok önemli. Üniversiteye girerken her zaman doğru bir seçim yapamıyoruz. Ancak bu bizim için bir engel değil. Farklı bir bölüm okuyup çok farklı sektörlerde boy gösteren birçok insan var. Her şeyden önemlisi başardığınız her şeyi arkada bırakın ve yeni başarılara doğru yol alın. Ne yapmak istediğinizi kendiniz seçin. Yoksa sizin yerinize bunu birileri yapar ve buna maruz kalırsınız. Dünya görüşünüz her zaman yeninin peşinde olmalı. Birlikte çalışacağımız insanların açık fikirli, yenilikçi, içinde o ateşi taşıyan insanlar olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERLE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Üniversite öğrencilerine başarılı olmanın yollarını tek tek anlatan Kerem Göğüs, söyleşi sonunda soruları cevapladı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Panelin sonunda Gençlik Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Metin Eker, Kerem Göğüş’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.