bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gaziantep’te Vatandaşlar Mezarlıklara Akın Etti

GENEL

Gaziantep’te Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar mezarlıklara akın etti. Geçen sene Gaziantep Karşıyaka Polis Karakolu yakınında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Onur Fikret Aker ve ailesi de mezarı başında...

Gaziantep’te Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar mezarlıklara akın etti. Geçen sene Gaziantep Karşıyaka Polis Karakolu yakınında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Onur Fikret Aker ve ailesi de mezarı başında anıldı.

Gaziantep'te sabahın erken saatlerinde mezarlıklara gelen vatandaşlar, ölen yakınlarının kabirleri başında Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Büyükşehir Belediyesi'ne ait zabıta ve özel güvenlik ekipleri, vatandaşların mezar ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için tedbir aldı.

Gaziantep’te Karşıyaka Polis Karakolu yakınında, 20 Ağustos 2012 yılında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu patlamada ölen 21 yaşındaki Onur Fikret Aker, aynı yaştaki eşi Duygu Aker ve öldüğünde henüz 1 yaşında olan kızları Almina Melisa Aker’in yakınları da mezarlığı ziyaret edenler arasındaydı.

Onur Fikret Aker’in dayısı Abdullah Kılıç, artık bayramın gelmesini istemediklerini belirterek, “Geçen sene bayramı kara ettik. Bu sene yine aynı acıyı yaşıyoruz. Bayramın artık bizim için bir önemi kalmadı. Artık bayramların gelmesini de istemiyoruz çünkü acılarımız tazeleniyor. Allah düşmanımızın başına vermesin. İnşallah birlik, beraberlik, barış olur. Bizi başımıza geldi, kimsenin başına gelmesin” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.