bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 'gaz Bombası Yüzünden Konuşamayabilir' İddiasına Açıklama

GENEL

Emniyet Genel Müdürlüğü, 'Gaz bombası yüzünden konuşamayabilir' şeklinde basında yer alan haberle ilgili, "Bugüne kadar biber gazının böyle bir yaraya sebep olduğuna dair bir rapor bulunmadığı, Söz konusu olayla ilgili kesin sonucun...

Emniyet Genel Müdürlüğü, 'Gaz bombası yüzünden konuşamayabilir' şeklinde basında yer alan haberle ilgili, "Bugüne kadar biber gazının böyle bir yaraya sebep olduğuna dair bir rapor bulunmadığı, Söz konusu olayla ilgili kesin sonucun daha sonra çıkacak kati rapor ile netleşeceği belirlenmiştir" açıklamasını yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi twitter sayfasından yapılan açıklamada, medyada yer alan “Gaz bombası yüzünden konuşamayabilir” içerikli haberler gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak şöyle denildi:

"Gazdan etkilendiği iddia edilen şahıs olaydan 29 gün sonra sağlık kuruluşuna 'dilindeki kanama' şikâyeti ile müracaat ettiği, Bugüne kadar biber gazının böyle bir yaraya sebep olduğuna dair bir rapor bulunmadığı, Söz konusu olayla ilgili kesin sonucun daha sonra çıkacak kati rapor ile netleşeceği belirlenmiştir. Sonucu ve doğruluğu teyit edilmeden, tek taraflı yapılan ve kamuoyunu yanıltma amaçlı haberlere itibar edilmemelidir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.