bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dursun Ali Erzincanlı, Vatandaşları “asr-ı Saadet” Yıllarına Götürdü

GENEL

Beylikdüzü Belediyesi, Etkinlik Alanı’nda önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Ramazan Kasabası’nın konuğu bu defa, Peygamber Efendimizi ve sahabelerini anlatan şiirleri ile büyük beğeni toplayan Dursun Ali Erzincanlı’ydı.Beylikdüzü...

Beylikdüzü Belediyesi, Etkinlik Alanı’nda önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Ramazan Kasabası’nın konuğu bu defa, Peygamber Efendimizi ve sahabelerini anlatan şiirleri ile büyük beğeni toplayan Dursun Ali Erzincanlı’ydı.

Beylikdüzü Etkinlik Alanı’nda çok özel bir gece yaşandı. Peygamber Efendimizi konu alan şiirleri ile herkesin büyük beğenisini kazanan Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Şiirleri ile alanı dolduran vatandaşları adeta "Asr-ı Saadet" yıllarına götüren Dursun Ali Erzincanlı'nın özellikle Fil Suresi'ni konu alan ve bunun üzerine hazırlamış olduğu "52 gün" şiiri duygulu anlara sahne oldu. Sahnede çeşitli hadis ve hikayeler de anlatan Erzincanlı, bunları paylaşırken birçok defa gözyaşlarına da hakim olamadı.

Dursun Ali Erzincanlı'nın gerçekleştirmiş olduğu bir saatlik şiir dinletisinin ardından sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, sanatçıya çiçek ve hat yazılı bir tablo hediye ederek, teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.