bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Düğün Salonundan Gelinle Birlikte Temayülde Oy Kullanmaya Geldi

GENEL

Samsun'da 2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkan aday adaylıkları için yapılan temayül yoklamasına katılan damadın düğün salonundan gelin ile birlikte gelmesi dikkat çekti.AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan,...

Samsun'da 2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkan aday adaylıkları için yapılan temayül yoklamasına katılan damadın düğün salonundan gelin ile birlikte gelmesi dikkat çekti.

AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, bugün Nurhan Karacaer ile düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Osman Arslan, AK Parti Samsun İl yönetimi tarafından Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması için Çarşamba'daki düğün salonundan gelin ile birlikte katıldı. Alkışlar içinde salona giren AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, oyunu kullandı. Temayül yoklamasına koordinatörlük yapan AK Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, genç çifti tebrik etti. Elitaş, "Partisi için üzerine düşeni düşünmeden bu şekilde yerine getiren bu çiftlerimizi tebrik ediyorum. Bizim üzerimize düşen 3 çocuk talep etmek. Mutluluğunuz daim olsun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.