bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Diyarbakır’ın Sbs Gururu ‘tarık Berdan Köroğlu’ Oldu

GENEL

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencisi Tarık Berdan Köroğlu, Seviye belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Diyarbakır’ın gururu oldu.SBS’de 3 yıl üst üste derece yapan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji, bu yıl da Türkiye birincisi...

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencisi Tarık Berdan Köroğlu, Seviye belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Diyarbakır’ın gururu oldu.

SBS’de 3 yıl üst üste derece yapan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji, bu yıl da Türkiye birincisi çıkardı. 2008 yılında açılan okul üç yıldır SBS’de il birincisi olma başarısı gösterirken, ilk 10’da 4 derece, ilk 100’de 13 dereceye de imza attı.

Akademik sınavlarda öğrencilerinden aldıkları başarılı sonuçlar karşısında gurur duyduklarını açıklayan Bahçeşehir Koleji Kurucusu Zeki Esen, ”1994 yılında eğitimde fırsat eşitliği olşturmak, çağdaş ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kurulan okulumuz, Türkiye genelinde 31 il ve ilçede 48 anaokulu, 33 ilköğretim, 16 lise ve 7 bilim müzesi ile kaliteli eğitimin öncüsüdür. Okulumuzda öğrenciler keşfederek, yaparak, yaşayarak ezberden çok yoruma dayalı eğitim süreçleri, özel sınavlarla; Akademik Kur Modeli, Kişiye Özgü Öğrenim ve Ölçme Değerlendirme yöntemleriyle Akademik Başarıya ulaşırlar. Bu yıl da öğrencilerimiz SBS’de rekor başarılara imza atmışlardır. Okulumuz 3 yıl üst üste SBS Şampiyonu çıkartarak bölgedeki en büyük akademik başarının sahibi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum’’ diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.