bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çayını, Çekirdeğini Alan Kenan Işık’ın Şiir Dinletisine Koştu

GENEL

Ünlü sunucu Kenan Işık, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan açıkhava etkinlikleri kapsamında şiir okudu. Program alanında termoslarıyla yeşilliklere uzanıp Kenan Işık’ı dinlemeye gelen bazı vatandaşlarsa ilginç görüntüler oluşturdu.Gaziosmanpaşa...

Ünlü sunucu Kenan Işık, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan açıkhava etkinlikleri kapsamında şiir okudu. Program alanında termoslarıyla yeşilliklere uzanıp Kenan Işık’ı dinlemeye gelen bazı vatandaşlarsa ilginç görüntüler oluşturdu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan açıkhava etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık, okuduğu şiirlerle yüzlerce kişiye duygu dolu dakikalar yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde gerçekleştirilen şiir dinletisinde Kenan Işık, vatandaşlara Pir Sultan Aptal’dan Mevlana’ya kadar ilahi aşk temalı şiirlerden oluşan bir şiir demeti sundu.

Şiir dinletisine başlamadan duygu ve düşüncelerini dinleyicilerle paylaşan Kenan Işık, “Ramazan ayına uygun şiirler söylemek istiyorum. Bizim tasavvuf şiirler çok önemlidir. Dün ve bin yıl önce olduğu gibi bugünde bu konuda şiir yazan çok önemli şairlerimiz var. Ben bugün çok yakından tanıdığınız şairlerin şiirlerini sizlerle paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

VATANDAŞIN ÇAY VE ÇEKİRDEK KEYFİ

Belediye bahçesinin yeşilliklerinde termoslarıyla Kenan Işık’ı dinlemeye gelen bazı vatandaşlar, yeşilliklere uzanıp hem çayını yudumladı hem de çekirdeğini çıtlattı. İftarlardan sonra çay keyfi yaptıklarını söyleyen bazı vatandaşlar, böyle organizasyonların her zaman olması gerektiğini belirtti.

Belediye bahçesindeki çimenlerine oturarak hem çayını içip hem de çekirdeğini çıtlatan Fatma Özkaya ve Nebahat Çakır, “ Orucumuzu açtıktan sonra çayımızı çekirdeğimizi alıp ailecek buraya geldik. Şimdide çayımızı yudumluyoruz, çekirdeğimizi çıtlatıyoruz. Hem dinleniyoruz hem de burada müzik dinliyoruz. Çok güzel bir organizasyon olmuş” diye konuştu.

Kenan Işık’ın sesini ve şiirlerini ilk defa canlı olarak dinlediğini dile getiren bir dinleyici, Kenan Işık’ın kendisini ve seslendirdiği şiirleri çok seviyorum. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.