bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Birbirlerine Sarılarak Boğulan İkizler Toprağa Verildi

GENEL

Bursa'nın Kestel ilçesinde Babasultan Göleti'nde boğulan ikiz kardeşler, İnegöl'de gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.Babasultan Göleti'nde balık tutarken boğularak hayatını kaybeden ikiz kardeşler Hakan ve Gökhan Şentürk'ün...

Bursa'nın Kestel ilçesinde Babasultan Göleti'nde boğulan ikiz kardeşler, İnegöl'de gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Babasultan Göleti'nde balık tutarken boğularak hayatını kaybeden ikiz kardeşler Hakan ve Gökhan Şentürk'ün cesedi birbirlerine sarılmış vaziyette bulunmuştu. İkizlerden birinin gölete düşen terliğini almaya çalışırken sulara gömüldüğü, kardeşinin de kendisini kurtarmak için suya atladığı öğrenildi. Otopsinin tamamlanmasıyla ikiz kardeşin cenazeleri, İnegöl ilçesindeki baba ocağına getirildi. İkizlerin babası Özmettin ve annesi Nermin Şentürk gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne, oğlu Gökhan'ın yüzünü açarak, 'Kardeşini kurtaramadın mı?' diye seslendi. Sinir krizi geçiren anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Baba ocağından alınan cenazeler, Akhisar Fatih Camii'ne getirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı cenazede gözyaşları sel oldu. Öğleyin kılınan cenaze namazını müteakip cenazeler Akhisar Mahallesi'ndeki kabristana defnedildi. Başkan Alinur Aktaş’ın başsağlığı dilediği baba Özmettin Şentürk, yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

Kardeşlerden Hakan'ın bir berber dükkanında, Gökhan'ın ise mobilyacıda çalıştığı, ikizlerin bir de ağabeylerinin olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.