bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bayram Öncesi Şehitlikte Hüzün

GENEL

Bursa Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit aileleriyle Pınarbaşı Şehitliğini ziyaret etti.Ramazan Bayramı arifesinde ay yıldızlı bayraklarla donatılan Pınarbaşı Şehitliğine akın...

Bursa Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit aileleriyle Pınarbaşı Şehitliğini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı arifesinde ay yıldızlı bayraklarla donatılan Pınarbaşı Şehitliğine akın eden şehit yakınları, mezar başında Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti. Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, şehitlerin mezarına karanfil bırakarak ailelerin acısını paylaştı. Saygı duruşunun ardından şehit mezarlarına karanfil bırakan Tuğgeneral Yılmaz, dua etti.

Bir araya geldiği şehit yakını anne ve babaların ellerinden öperek onlara sabır dileyen Tuğgeneral Yılmaz, her bayram şehit aileleri ve gazilerle şehit mezarlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Şehitlerin acısının tüm vatandaşlar tarafından paylaşıldığını dile getiren Yılmaz, "Ateş sadece düştüğü yeri yakmıyor, yüreğinde insan, yüreğinde vatan sevgisi olan, inancı olan herkesi yakıyor" dedi.

Şehitlikte okunan Kur'an-ı Kerim ile birlikte Tuğgeneral Yılmaz ve şehit yakınları şehit askerlerin kabirleri başında dua etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.