bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Hasan Akgün: “öncelik Halkın İsteği”

GENEL

Sokak iftarında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların şikayetleriyle bizzat kendisinin ilgilendiğini belirten Başkan Akgün, önceliğin halkın...

Sokak iftarında vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların şikayetleriyle bizzat kendisinin ilgilendiğini belirten Başkan Akgün, önceliğin halkın isteğinin olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi Ramazan ayı boyunca geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarlarına Celaliye Mahallesi’nde devam etti. Celaliye Atatürk Parkı’nda yaklaşık bin kişinin katıldığı mahalle iftarında Celaliye halkı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e büyük ilgi gösterdi. İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Akgün Celaliye halkının sorunlarını da dinleyerek, halkla sohbet etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri mahalle iftarlarına vatandaşların ilgisinin büyük olmasından oldukça memnun olduğunu söyleyen Başkan Hasan Akgün, “Mahalle iftarlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ramazan ayı birlik ayıdır. Burada ki amacımız birlikte olmak paylaşmaktır” dedi.

İlçe genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Akgün, “Celaliye’de başlatmış olduğumuz yol çalışmaları ile ilgili yoğun bir çalışmaya gireceğiz. Bölgenin tamamının yol sorununu ortadan kaldırmak hedefimiz” dedi.

"Şikayetlerinizle bizzat ben ilgileneceğim” diyen Başkan Akgün, “Sizlerden gelen istek ve şikayetler benim için önemli. Sizlerin istekleriniz doğrultusun da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız sizin memnuniyetiniz olacaktır” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen iftar sonrası kahvehanede oturarak sohbetine devam eden Başkan Akgün Celaliye’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.