bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Demircan, Ramazan Etkinliği İçin Taksim’de Yer Baktı

GENEL

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ramazan etkinliği için Taksim’de yer baktı. Gezi Parkı’nı dolaşan Demircan, etkinlik için metro çıkışındaki alanın daha uygun olduğunu söyledi.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ramazan etkinliği için Taksim’de yer baktı. Gezi Parkı’nı dolaşan Demircan, etkinlik için metro çıkışındaki alanın daha uygun olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Gezi Parkı ve Taksim Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Görevli polislerle sohbet eden Demircan, Ramazan etkinliği için yer baktıklarını söyledi. Demircan, “20 yıldır devam eden iftar programımız var. Bu sene de iftar programımızı Taksim’in uygun bir yerinde, geçişleri etkilemeyecek şekilde, iftara 1,5 saat önce başlayıp, iftardan 1 saat sonra sona erecek bir programımız var. Ancak çadır kurma şeklinde yapmıyoruz. Sokak iftarlarımızda yaptığımız gibi iftardan önce gidip masaları kurup, iftarımızı vereceğimiz bir formatta burada olacağız. Şimdi yer bakıyoruz” dedi.

Başkan Ahmet Misbah Demircan, metro çıkışındaki meydanın etkinlik için uygun olduğunu belirterek, “Metrodan çıkanların da ulaşabileceği daha iyi bir yer gibi geliyor” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.