bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Akgün, İlçedeki Çalışmaları Denetlemeye Devam Ediyor

GENEL

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede yapılan çalışmaları denetlemeye devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde bölge turuna çıkan Başkan Akgün’ün ilk durağı Büyükçekmece Kordonboyu Jimnastik Kulübü arkasında bulunan...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede yapılan çalışmaları denetlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bölge turuna çıkan Başkan Akgün’ün ilk durağı Büyükçekmece Kordonboyu Jimnastik Kulübü arkasında bulunan boş arazi oldu. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlenen alanda inceleme yapan Akgün, Büyükçekmece’nin her yerinin ayrı bir değeri olduğunu belirtti.

Akgün’ün ikinci durağı ise Büyükçekmece Yıldıray Çınar Caddesi oldu. Belediye teknik ekibinin caddede başlatmış olduğu yol ve tretuvar çalışmalarını inceleyen Akgün, “Yıldıray Çınar Caddesi’ndeki yol ve tretuvarları yeniliyoruz. Caddenin ana yola iniş kısmındaki bağlantısının yüksek olması ve olumsuzluklara yol açmaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Başkan Akgün’ün son durağı ise Büyükçekmece Merkez oldu. E5’in bağlantı yolunda bulunan kavşakta yenileme çalışması başlatan Akgün, vermiş oldukları rahatsızlıktan dolayı Büyükçekmece halkından özür diledi. Günün sonunda merkez taksi durağına uğrayan başkan Akgün, taksicilerle yolları konuştu. Taksicilerin yolları daha iyi bildiğini söyleyen Başkan Akgün, “Bizim fark edemediğimiz yollardaki olumsuzlukları sizler bizlerden daha iyi görüyorsunuz. Gördüğünüz bir olumsuzluğu bizlere bildirirseniz çok mutlu olurum” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.