bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başakşehir'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

GENEL

Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarına her gece farklı etkinliklerle devam ediyor.Etkinliklerin 16. gününde Sular Vadisi’nde özgün müziğin isimlerinden Grup Genç, İslam coğrafyasında yaşanan acıları parçalarıyla dile getirdi. Kayaşehir’de...

Başakşehir Belediyesi Ramazan programlarına her gece farklı etkinliklerle devam ediyor.

Etkinliklerin 16. gününde Sular Vadisi’nde özgün müziğin isimlerinden Grup Genç, İslam coğrafyasında yaşanan acıları parçalarıyla dile getirdi. Kayaşehir’de ise Zekai Tunca sevenleriyle buluştu. Grup Genç sahne almadan önce Mısır’da yaşananlara dikkat çekerek, “Dünyanın dört bir yanında müthiş bir direniş var. Mısır’ın birçok meydanında bizim içinde direnen kardeşlerimiz var. Bu direnişler, acılar pek yakında doğacak şafağın sancılarıdır’’dedi.

Grup Genç’in solisti İzzet Okumuş, program sonrasında yaptığı açıklamada yerel yönetimlerin kültürel faaliyetlerini değerlendirdi. Okumuş, “20 senedir müzik yapıyoruz. Daha öncede Başakşehir’e gelmiştik. Tekrar aynı coşkuyu yaşattığı için Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Başakşehir şekil itibariyle nezih, düzenli bir ortam, seçkin bir dinleyici kitlesi var. Belediye yol yapan kurum olarak algılanmıyor artık. İnsanlar farklı kültürel ihtiyaçlarının belediyeler tarafından karşılanması çok takdir edilecek hizmetler” diye konuştu.

Kayaşehir’deki etkinliklerde ise Türk Sanat müziğinden Zekai Tunca konuk oldu. Yıllardır adıyla özdeşleşen şarkılarını seslendiren sanatçı, konserin bir bölümünde seyircilerin arasına inerek, şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.