bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Balıkesir Valisi Ramazanda Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti

GENEL

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ramazan ayında eşiyle beraber ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşları dinledi.Vali Ahmet Turhan eşi Nuran Turhan ile birlikte ramazanda ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi, dertlerini dinleyip hasbıhal...

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ramazan ayında eşiyle beraber ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşları dinledi.

Vali Ahmet Turhan eşi Nuran Turhan ile birlikte ramazanda ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi, dertlerini dinleyip hasbıhal etti. Valimiz Turhan, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile Mirzabey Mahallesinde Fatma Boralı isimli vatandaşı evinde ziyaret etti. Sürpriz ziyarete hem şaşıran hem sevinen Fatma Boralı Vali ve eşine teşekkür etti. Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan, Fatma Boralı'nın ramazanını kutlayıp sohbet ettiler. Vali Turhan, yalnız yaşayan Boralı’nın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Vakıf müdürüne talimat verdi. Evinde ilk defa bir Valiyi ve eşini ağırlayan Fatma Boralı, ziyaretten çok mutlu olduğunu söyledi.

Vali Ahmet Turhan, Dinkçiler Mahallesi ve Kayabey Mahallesinde de ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Turhan, eşi Nuran Turhan'ın da eşlik ettiği ev ziyaretlerinde vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu, onları dinleyip sıkıntılarının giderilmesi için gerekli talimatları verirken sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Balıkesirli vatandaşlar evlerinde Valiyi ve eşini ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ev ziyaretlerinde Vali ve eşine eşlik eden mahalle muhtarları da Vali Ahmet Turhan ve eşini bu ince düşüncesinden dolayı kutlayıp teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.