bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Davutoğlu Suriyelileri Ziyaret Etti

GENEL

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan konteyner kentte Suriyelilerle buluşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, aileleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.Bakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyeti sevgi gösterileriyle...

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan konteyner kentte Suriyelilerle buluşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, aileleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Bakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyeti sevgi gösterileriyle karşılayan Suriyeli konteyner kent sakinleri, Bakan’a ulaşmaya çalıştı. Konteynır kentte yaya olarak gezen Bakan Davutoğlu, kendisini durduran Suriyelilerle bir bir konuşarak sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Özellikle çocuklara yakın ilgi gösteren Davutoğlu çifti, çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi. Suriyeli bir ailenin evini de ziyaret eden çift, burada bir süre aileyle sohbet ederek ikram edilen kahveyi içti. Bakan Davutoğlu konteyner kentte bulunan camide ise teravih namazını kıldı. Namazın ardından tekrar konteyner kenti gezen Davutoğlu ve beraberindeki heyet, gece geç saatlerde buradan ayrıldı.

Bakan Davutoğlu’na; Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.