bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bakan Davutoğlu 8 Yaşındaki Çocuğun Resimlerine Hayran Kaldı

GENEL

GAZİANTEP (İHA) – Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan konteyner kentte 8 yaşındaki bir kız çocuğunun ısrarı üzerine evine giderek, yaptığı savaş resimlerini inceledi.Bakan Davutoğlu ve eşi Sare...

GAZİANTEP (İHA) – Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan konteyner kentte 8 yaşındaki bir kız çocuğunun ısrarı üzerine evine giderek, yaptığı savaş resimlerini inceledi.

Bakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu konteyner kenti gezerken, kendilerini ısrarla evine çağıran 8 yaşındaki Beyen Ömer İbrahim’in isteğini kırmadı. Küçük kızın evine giden Davutoğlu çifti, duvarda asılan resimleri inceledi. İç çatışma yüzünden okulunu bırakarak ailesiyle birlikte Türkiye’ye sığınan küçük kızın çizdiği savaş resimleri herkesi duygulandırırken, küçük kız yaşadıklarını, okulunun bahçesindeki tankı ve muhalif askerleri kağıda dökerek anlatmaya çalıştığını söyledi. Babasının bulunduğu cezaevini de çizen küçük kızın, ‘Babam karanlık bir cezaevinde tutuluyor’ diye not yazdığı da gözlendi. Okulunu anlattığı resimde ise, ‘Okulumu talan ettiler’ notu dikkat çekti. Esad’ı da mizahlı bir şekilde lambadan çıkan bir cinle çizen küçük kız, bu resme ise ‘Halk benden güçlüdür’ ve ‘Kimyasal silah kullan ve korkma’ notlarını yazdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.