bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bahçeşehir’de Rumeli Türküleriyle Dolu Ramazan Akşamı

GENEL

Bahçeşehir Musiki Derneği’nin iftar öncesinde verdiği konser Bahçeşehirlilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Rumeli türkülerinden oluşan repertuara Bahçeşehirliler de hep bir ağızdan eşlik etti.Bahçeşehir'de Başakşehir Belediyesi’nin...

Bahçeşehir Musiki Derneği’nin iftar öncesinde verdiği konser Bahçeşehirlilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Rumeli türkülerinden oluşan repertuara Bahçeşehirliler de hep bir ağızdan eşlik etti.

Bahçeşehir'de Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler, Ramazan ayının vazgeçilmez ikilisi Karagöz- Hacivat ile başladı. Bahçeşehir gölet alanını dolduranlar, çocuklar için düzenlenen birbirinden eğlenceli yarışmaları takip etti. İstanbul Yeşilbağ Tiyatrosu'nun çocuklar ile hızla kurduğu diyalog, aileleri ve izleyen çocukları oldukça neşelendirdi.

Bahçeşehir Musiki Derneği hocası Cengizhan Sönmez ve yönetimindeki koro, Bahçeşehirlilere İstanbul ve Rumeli türküleriyle vatandaşlara doyumsuz bir müzik şöleni yaşattı. Bahçeşehirli'ler de söylenen türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek, hoşça vakit geçirdi.

“RAMAZAN, DOSTLUK KARDEŞLİK BEREKET AYIDIR"

Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel de programdaki yerini aldı. Bahçeşehir Musiki Derneği Başkanı Kadriye Zöngür'e hediye takdim eden Başkan Mevlüt Uysal, “Bahçeşehir’de böyle güzel bir dernek kurduğu ve emek verdiği için hocamıza ve dernek başkanımıza, musiki derneğinin misafir ettiği değerli sanatçılar kadar yetenekli öğrencilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere güzel bir akşam yaşattılar. Ramazan boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Biz Başakşehir Belediyesi olarak 3 bölgede etkinlik gerçekleştiriyoruz. Sular Vadisi, Kayaşehir ve Bahçeşehir'de etkinliklerimiz sürüyor. Bunun haricinde sokak iftarlarımız var. Biz Ramazan’ı dostluk kardeşlik bereket ayı olarak biliriz bunu yaşatmaya çalışıyoruz, komşuları bir araya getirmeye çalışıyoruz. Sizleri de bu etkinliklere davet ediyoruz. Temennimiz ve duamız bayrama hep beraber kavuşalım. Sağlıklı rahat bir Ramazan geçirmenizi diliyorum" dedi.

Programında ardından Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve beraberindeki heyet, Ramazan alanını gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.