bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Baba Üç Çocuğuyla Ortada Kaldı

GENEL

Konya’da, evden ayrılan eşinden 13 gündür haber alamayan Bayram Ali B, yerleştiği baba ocağında üç çocuğuyla eşinden haber bekliyor.Konya’da yaşayan Bayram Ali B. (33), eşi Şerife B’nin, çocukları Muammer (11), Arda (9), Berat B’ye...

Konya’da, evden ayrılan eşinden 13 gündür haber alamayan Bayram Ali B, yerleştiği baba ocağında üç çocuğuyla eşinden haber bekliyor.

Konya’da yaşayan Bayram Ali B. (33), eşi Şerife B’nin, çocukları Muammer (11), Arda (9), Berat B’ye (4), “ev aramaya gidiyoruz” diyerek 29 Haziran 2013 tarihinde evden ayrıldığını ve bir daha haber alamadığını söyledi. Bayram Ali B. eşi Şerife B’ye seslenerek, “Ben önemli değilim, dünyaya getirdiğin çocuklarını hiç mi düşünmüyorsun” dedi. Konya’da bir fabrikada çalışan arkadaşının eşi ile birlikte kayıplara karışan eşi Şerife için gece gündüz çalışarak mutlu etmeye çalıştığını, gitmesine de üzülmediğini söyleyen Bayram Ali B, ”Üç çocuğumla Konya’da çaresiz kaldım. Orada bu çocuklara bakamayınca baba ocağım Seydişehir’in Gevrekli kasabasındaki eve döndük. Şimdi çocuklarıma annem bakıyor. İki çocuğumun yaşı büyük olduğu için durumun farkındalar, annelerini aramıyorlar. Ama en küçük çocuğum Berat (4) annesini çok arıyor, onu her gün soruyor. Eşim Şerife’den tek isteğim neredeyse bir haber vermesi. Bizi düşünmüyor ama çocuklarını bari düşünebilmeli” dedi.

11 yıldır evli kaldıklarını eşini mutlu etmek için mesailere kalarak geçimini sağlamaya çalıştığını belirten Bayram Ali B, “Aile içi normal tartışmaların yanında önemli bir sorunumuz yoktu. Hatta kısa bir süre önce beraber oturduk yeni bir eve taşınmaya karar vermiştik. İçki, kumar, sigara gibi hiçbir kötü alışkanlığım yok, yani geçimsizliğimiz yoktu. Buna rağmen 13 gün önce ben işteyken evimde bulunan 30 gr altın ve evdeki 500 TL’nin 400 TL’sini alıp arkadaşım Recep I’nın eşi Aliye ile beraber çocuklarıma, ‘ben ev aramaya gidiyorum diyerek’ evden ayrılmışlar. O günden beri bir haber yok, hala olayın şokundayım. Şimdi üç çocukla ortada kaldım. Yazık değil mi bu yavrularımıza, hiç mi vicdanı yokmuş” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.