bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Afyonkarahisar’da Sbs Sonuçları

GENEL

Bugün açıklanan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Afyonkarahisar’da kent birincisinin 496 puanla Kocatepe Ortaokulu’ndan çıktığı bildirildi.Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre,...

Bugün açıklanan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Afyonkarahisar’da kent birincisinin 496 puanla Kocatepe Ortaokulu’ndan çıktığı bildirildi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre, SBS’de resmi olmayan ilk tespitlere göre, kent genelinde sınav şampiyonlarının belirlendiği bildirildi. Elde edilen verilere göre, Afyonkarahisar’da SBS 1.’sinin 496 puanla Kocatepe Ortaokulu’nda öğrenim gören Özkan Önder isimli öğrenci olduğu öğrenilirken, Önder’in sınavda Türkçe testinde sadece 1 yanlışının olduğu bildirildi. SBS 2.’sinin ise kentte bulunan özel okullardan birinde öğrenim gören Emre Acartürk olduğu ve Acartürk’ün matematik testinden bir yanlış ile 494 puan aldığı, aynı özel okulda öğrenim gören Muhammed Emin Yorulmaz’ın ise 2 yanlış ile 493 puan alarak SBS Afyonkarahisar 3.’nci olduğu kaydedildi.

Öte yandan, SBS kesin sonuçları ile ilgili olarak resmi açıklamanın ise Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Pazartesi günü yapılacağı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.