bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Adalet Bakanı Ergin, Hatay’da “gönül İftarı”na Katıldı

GENEL

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Huzurla geleceğe yürüyen bir Türkiye’de olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.Adalet Bakanı Ergin, Hatay’ın Payas ilçesinde Payas Belediyesi’nin kale içinde düzenlediği “Gönül İftarı”na katıldı....

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Huzurla geleceğe yürüyen bir Türkiye’de olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Adalet Bakanı Ergin, Hatay’ın Payas ilçesinde Payas Belediyesi’nin kale içinde düzenlediği “Gönül İftarı”na katıldı. Bakan Ergin, yaptığı konuşmada, “Bu ramazana biraz buruk başladık coğrafyamızda yanı başımızda Suriye’de kardeş kanı akıyor. Mısır’da huzursuzluk var kardeş kanı akıyor, Irak’ta aynı keza. Avrupa’da Balkanlarda sosyal çalkantılar var, Akdeniz havzasında sıkıntılar var” dedi.

Bakan Ergin, bu sıkıntılı coğrafya içerisinde her gün taş üstüne taş koyarak gelişerek yarınlara güvenle bakarak büyüyen serpilen ve huzurla geleceğe yürüyen bir Türkiye’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Mayıs ayının Türkiye açısından çok verimli bir ay olduğunu söyleyen Ergin , “IMF’ye olan borçlarımızı sıfırladık mayıs ayında. Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılayacak nükleer santrallerin ihale ettik. Mayıs ayında dünyanın en büyük havaalanının ihalesini yaptık İstanbul’da, bilhassa mayıs ayı Türkiye’nin şaha kalktığı bir ay oldu. Bölgemizdeki sıkıntılara rağmen geleceğe yatırım yapan büyüyen kardeşçe gelişen Türkiye’nin huzurunu hedefe alan bir takım hadiselerle muhatap olduk son bir ayda ve bir buçuk ayda. Bölgemizde huzursuzluk hat safhada iken geleceğe huzurla geleceğe doğru yürüyen, ekonomisini yükselten, gelişmesini tamamlayan bir Türkiye’nin bu yürüyüşüne engel olmak isteyenler var Buna inşallah dayanışmamızı güçlendirerek karşı koyacağız” dedi.

İftar programına Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, partililer, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.