bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ab Kik Temas Grubu Toplantısı Brüksel’de Gerçekleştiriliyor

GENEL

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Temas Grubu Toplantısı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in eş başkanlığında Brüksel’de düzenlenecek.Türkiye-AB KİK’in (Karma İstişare Komitesi) Temas Grubu Toplantısı Brüksel’de ilk kez...

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Temas Grubu Toplantısı TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in eş başkanlığında Brüksel’de düzenlenecek.

Türkiye-AB KİK’in (Karma İstişare Komitesi) Temas Grubu Toplantısı Brüksel’de ilk kez Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in eş başkanlığında gerçekleştirilecek.

Temas grubu toplantısı Belçika-Brüksel'de Avrupa Ekonomik ve Sosyal Konsey toplantı salonunda 15 Temmuz 2013 tarihinde saat 14.30'da yapılacak. Toplantıda 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek KİK toplantısının gündeminin oluşturulması amaçlanıyor.

KİK her yıl yılda 2 temas grubu ve 2 de asıl toplantı olmak üzere 4 kez toplanıyor. Bu toplantıların biri temas grubu ve biri asıl toplantı olmak üzere, 2’si Türkiye’de 2’si ise AB’de gerçekleştiriliyor. Temas grubu toplantılarının amacı ise asıl toplantının gündemini belirlemek olarak bildiriliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.