bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AA fotoğraflarıyla 81 ilde "15 Temmuz" sergisi

GENEL

- Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi Giresunlular ile buluştu - Vali Sarıfakıoğulları: - "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı meydanlara çıkan bütün yurttaşlara şükran ve minnet duyuyorum"

GİRESUN (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi Giresunlular ile buluştu.

Giresun Valiliğince, AA'nın katkılarıyla düzenlenen "15 Temmuz" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Atatürk Meydanında düzenlenen serginin açılışına, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Sarıfakıoğulları, burada yaptığı konuşmada, bugün birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı meydanlara çıkan bütün yurttaşlara şükran ve minnet duyduğunu dile getiren Sarıfakıoğulları, "Eğer burada özgür bir şekilde yaşıyorsak, bunu o gece milleti için, vatanı için, bayrağı için sokaklara çıkan, meydanlara inen insanlara, kardeşlerimize borçluyuz. 249 vatan evladı o gece şehit oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. 2 bin 200 gazimiz var. Hepsinden Allah binlerce kere razı olsun. İnşallah bir daha o günleri yaşamayız. Allah bir daha bize kara geceler yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 100 fotoğrafın yer aldığı sergi, 16 Temmuz'a kadar açık kalacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.