bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

513 Turist Havuzda Jimnastik Rekor Denemesi Yaptı

GENEL

Alanya İlçesinde termometreler 33 dereceyi gösterirken, bir otelde tatil yapan 513 turist havuzda su jimnastiği rekor denemesi yaptı.Konaklı beldesindeki 5 yıldızlı Pascha Bay Otel'de tatillerini geçiren İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı...

Alanya İlçesinde termometreler 33 dereceyi gösterirken, bir otelde tatil yapan 513 turist havuzda su jimnastiği rekor denemesi yaptı.

Konaklı beldesindeki 5 yıldızlı Pascha Bay Otel'de tatillerini geçiren İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı 513 turist, havuza girerek hem serinledi, hem de aynı anda jimnastik yaptı. Havuzu dolduran 513 turist animatörlerin müzikler eşliğinde yaptığı jimnastik hareketlerine eşlik ederek rekor denemesi yaptı. Birbirinden renkli görüntüler oluşturan turistler 10'uncusu düzenlenen rekor denemesinde geçen sene 465 olan kişi sayısını, 513'e çıkararak kendi rekorlarını kırdı. Rekor denemesi sonrası havuzdan çıkan turistlere karpuz ve içecek ikramında bulunulurken, rekor denemesine katılan turistlere günün anısına diploma verildi.

Otelin Yönetici Asistanı Emel Karaçaylı, yaptığı açıklamada, "2012 yılında 465 kişi havuza girmişti, bu yıl otelimizde bulunan turistlerin yüzde 56'sı su jimnastiği rekor denemesine katıldı ve 513 turistle kendi rekorumuzu kırdık" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.